Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri în rafală la adresa CCR după decizia privind revocarea lui Kovesi: 'Scoate România din UE. Curtea, noua armă politică a unui regim odios'

www.ccr.ro
CCR

Deputatul PNL, Florin Roman, a declarat, joi, referitor la decizia CCR privind revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, că este o hotărâre politică ce "scoate România din Uniunea Europeană".

''Decizia politică a CCR întoarce România în epoca Ceaușescu, care dicta cu mână forte tot ce se întâmpla în așa-zisele instituții ale statului. Ceaușescu conducea România, ținând-o în teroare și folosind brațul armat al Securității. Practic, decizia politică a CCR scoate România din Uniunea Europeană.(...) Modul în care acționează această guvernare antieuropeană ne duce clar la încălcarea Constituției și transformarea României într-o dictatură așa-zis parlamentară. Și, evident, Dragnea devine pentru noi un Ceaușescu doi! PSD devine un Soviet Suprem, iar CCR noua armă politică a unui regim odios'', spune deputatul Florin Roman, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Robor explodează în plin scandal politic - Indicele, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Curtea Constituțională a României a stabilit, cu majoritate de voturi, existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Ministrul justiţiei şi Preşedintele României, generat de refuzul șefului statului de a da curs propunerii de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi. Curtea Constituțională a arătat, în comunicatul oficial privind decizia de existență a conflictului instituțional între președinte și ministrul Justiției, că șeful statului urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.