Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri puternice ale armatei ruse în Ucraina, în ultimele ore: Sunt mai multe victime

captura Twitter
isfahan drone atac

Şeful Administraţiei Militare Regionale Donețk, Pavlo Kirilenko, a anunţat că un civil a fost ucis şi alţi zece au fost răniţi ca urmare a atacurilor ruseşti din ultimele 24 de ore, anunță RBC, potrivit Rador.

Într-un raport publicat duminică dimineaţă, oficialul precizează că decesul a fost înregistrat la Bahmut. De la începutul invaziei la scară largă, în regiunea Doneţk au fost ucişi 1.358 de civili, iar alţi 3.034 au fost răniţi. Acest bilanţ nu include victimele din Mariupol şi Volnovaha, localităţi aflate sub ocupaţie.

Drone iraniene în zona Dnipropetrovsk

Şeful Consiliului Regional Dnipropetrovsk, Mikola Lukaşuk, a raportat că noaptea de 11 spre 12 februarie a fost marcată de alerte de raid aerian, însă nu au avut loc bombardamente ruseşti.

Cu toate acestea, potrivit oficialului, ruşii au trimis drone să atace regiunea, însă aparatele de zbor au fost doborâte de forţele ucrainene. "Dronele inamice care au zburat spre noi au fost doborâte de forțele de apărare antiaeriană în drum spre regiunea Dnipropetrovsk" - a menționat oficialul. Lukaşul a transmis recunoștință apărătorilor ucraineni "pentru fiecare minut de pace și liniște".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.