Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacurile ucrainene opresc alegerile într-o regiune din Rusia

alegeri rusia

În dimineața zilei de vineri, 15 martie, sistemele de apărare antiaeriene ruse au interceptat șapte obuze de artilerie ale sistemului Vampire RM-70 în spaţiul aerian al regiunii Belgorod, a raportat Ministerul Apărării Federației Ruse, notează Meduza, potrivit Rador Radio România.

În timpul atacului din Belgorod și din districtul Belgorod, a fost declarată alertă aeriană. Potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI, din cauza pericolului de atac cu rachete, persoanele care au venit să voteze la alegerile prezidențiale, au părăsit de urgenţă secția de votare și au coborât în adăposturi. După mai puțin de 15 minute, pericolul de atac cu rachete a fost anulat și votul a fost reluat. Imaginile şi înregistrările video postate pe internet de localnici denotă faptul că la Belgorod mai multe mașini și case au fost deteriorate. Cel puțin o mașină a ars.

În urma atacului armat de la Belgorod, două persoane au fost rănite, a declarat guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov. În oraș s-au înregistrat şi pagube materiale la cel puţin 23 de apartamente din șapte blocuri. Stadionul unei școli a fost ţinta unui atac armat înregistrat vineri. În regiunea Belgorod, un bloc de apartamente și cinci clădiri rezidențiale private, două clădiri de centre comerciale și opt mașini au fost avariate, în urma atacului armat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.