Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atalanta a învins Napoli, scor 4-2, în Serie A

www.uefa.com
Atalanta formatie fotbal

Atalanta Bergamo a trecut duminică de Napoli, cu scorul de 4-2 (0-0) și e pe locul 4 în Serie A, la egalitate de puncte cu a treia clasată, AS Roma, și cu a cincea, Lazio Roma.

Atalanta Bergamo - Napoli s-a încheiat duminică seara cu scorul de 4-2 (0-0), toate golurile fiind marcate în repriza secundă. În prima parte, Gasperini a primit un cartonaș roșu la bancă. Napoli ar fi putut deschide scorul în minutul 30, dar lovitura de cap a lui Osimhen a nimerit bara transversală, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Atalanta a marcat primul gol în minutul 52, prin Zapata. Zielinski a egalat pentru Napoli peste doar 6 minute. În replică, Atalanta a punctat de două ori în minutele 64 și 71, prin golurile lui Gosens și Muriel (3-1).

Gosens a mai nimerit o dată în plasa porții, de data asta însă în cea a propriului portar, autogolul său ducând scorul la 3-2. Cel care a închis tabela a fost Romero, cu o lovitură de cap, după o centrare din corner. Atalanta a învins cu 4-2 și cu cele 43 de puncte este pe locul 4, flancată de AS Roma și Lazio Roma, ambele cu același număr de puncte. Napoli are 40 de puncte, care o plasază pe locul 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.