Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atalanta s-a impus în fața elvețienilor de la Young Boys Berna, scor 1-0, iar Zenit a învins categoric Malmo, scor 4-0, în Liga Campionilor

champions league

Primele două meciuri ale zilei de miercuri, în etapa a doua a Ligii Campionilor, s-au încheiat cu victoriile gazdelor. Zenit Petersburg a învins categoric cu 4-0, în timp ce Atalanta Bergamo s-a impus cu emoții în fața elvețienilor de la Young Boys Berna, potrivit mediafax.ro.

Atalanta – Young Boys 1-0 (0-0)

Italienii, calificați pentru a treia oară consecutiv în faza grupelor Ligii Campionilor, au înfruntat un adversar ce părea facil, conform previziunilor, dar de care au trecut la limită, cu primul gol marcat de un italian pentru Atalanta, în competiție.

Matteo Pessina, autor a două reușite pentru naționala Italiei, la Euro 2020, a marcat singurul gol al meciului, după o pasă primită în fața porții de la columbianul Duvan Zapata, în minutul 68. Italienii au mai marcat, în prima repriză, golul fiind anulat pe motiv de offside.

Atalanta e momentan pe primul loc în grupa F, cu 4 puncte, urmată de Young Boys Berna, cu 3 puncte.

Manchester United și Villareal vor juca al doilea meci al grupei, doar spaniolii având șansa de a prelua șefia grupei, dacă vor învinge și vor marca cel puțin 2 goluri.

Zenit Petersburg – Malmo FF 4-0 (1-0)

Suedezii au ținut piept doar 9 minute, pe terenul rușilor, care au marcat rapid, prin Claudinho.

După pauză, Zenit a rupt definitiv echilibrul, marcând golul de 2-0, în minutul 49, prin Daler Kuzyayev, după care Ahmedhodzic și-a lăsat echipa în 10 oameni, nordicii mai primind două goluri, de la Alex Sutormin, cu un șut de la distanță (3-0, min. 80) și de la Wendel, în minutul 90+4.

Zenit obține astfel primele 3 puncte, cu care se situează pe locul 3 în grupă, condusă de Juventus și Chelsea, care se întâlnesc tot miercuri seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.