Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ateliere de lectură în biblioteci, şcoli sau grădiniţe şi donaţii de carte vor fi organizate de Ziua Naţională a Lecturii în Vrancea

Agerpres.ro

Ateliere de lectură la sediile bibliotecilor din judeţ, în şcoli şi grădiniţe, dar şi donaţii de carte vor fi organizate de Ziua Naţională a Lecturii, în cadrul programului "Lectura ne uneşte" promovat de Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea, a informat, luni, instituţia.

"Biblioteca Judeţeană 'Duiliu Zamfirescu' Vrancea organizează o serie de evenimente culturale care vor debuta marţi, 15 februarie, sub titlul 'Lectura ne uneşte', în prezenţa unor distinse personalităţi. Astfel, se vor desfăşura numeroase ateliere de lectură la sediile bibliotecii, dar şi în şcoli şi grădiniţe din Focşani sau din judeţ, vor fi donate cărţi şi minicolecţii tematice unor instituţii de cultură sau de asistenţă pentru copii sau vârstnici", se arată într-un comunicat de presă al bibliotecii judeţene, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului este inclus şi proiectul "Vrânceni din Diaspora, împreună de Ziua Lecturii", care include mesaje şi lecturi ale unor vrânceni din America, Emiratele Arabe, Canada, Anglia, Italia, Belgia, Spania sau Germania, care s-au alăturat proiectului bibliotecii.

De asemenea, mai multe personalităţi culturale, literare sau profesionale, bibliotecari şi utilizatori de toate vârstele s-au alăturat demersului instituţiei de cultură şi vor participa la un maraton de lectură online, difuzat pe durata întregii săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.