Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ateliere de sculptat şi decorat dovleci, joi şi vineri, la Muzeul Antipa

B365.ro
Muzeul Antipa

Ateliere de sculptat şi decorat dovleci sunt organizate joi şi vineri în sala Atelier a Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Potrivit unui comunicat al Muzeului Antipa transmis AGERPRES, copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani sunt aşteptaţi să-şi folosească iscusinţa, imaginaţia şi creativitatea, în cadrul unuia dintre cele două ateliere de creaţie de toamnă dedicate sculptării dovlecilor, informează Agerpres.

Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziţie de către Muzeu. În plus, tinerii decoratori vor pleca acasă cu kitul de sculptat şi creaţia proprie, precizează organizatorii.

Pe lângă distracţie, copiii vor afla de la specialiştii Muzeului lucruri interesante despre dovleci: formă, mărime, culoare, mod de utilizare în alimentaţie, părţi comestibile.

Totodată, la sfârşitul atelierului, toţi participanţii împreună cu însoţitorii lor vor primi în dar o vizită gratuită a expunerii permanente a Muzeului Antipa!

Ateliere vor avea loc între orele 11,30 - 12,30.

Taxa de participare este de 100 lei/copil sau 160 lei/doi fraţi. Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/, în limita a 15 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare, va fi trimis un e-mail de confirmare a rezervării locului, iar apoi se va putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro. Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.