Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atelierele SuperMami. Surpriza de 8 Martie pentru viitoarele mămici

atelierele super mami

Duminică, 8 Martie, în ultima zi de Baby Boom Show, se desfășoară Atelierele SuperMami, organizate de Spitalul Clinic Sanador. Evenimentul este gândit ca o întâlnire între prieteni pe viață. Medicii Sanador vor oferi viitorilor părinți toate informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii avizate în călătoria pe care o vor începe odată cu nașterea copilului.

Dr. Emel Nuraltay, medic Specialist Obstetrică - Ginecologie, Șeful Secției de Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Sanador, a asistat până acum la peste 4000 de nașteri. Duminică, ea va discuta cu viitoarele mame despre nașterea naturală și nașterea prin cezariană. Dr. Nuraltay le va spune viitoarelor mămici care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei proceduri și care sunt aspectele de care trebuie să țină cont atunci când iau această decizie.

Dr. Doru Negru, medic primar Diabet, Boli Nutriție și Metabolice, le va spune ce alegeri alimentare este recomandat să facă în sarcină și în perioada de alăptare, ce este diabetul gestațional și cum poate fi gestionat.

Iar dr. Corina Cîlcic, medic primar Pediatrie, va aborda un subiect amplu: refluxul gastroesofagian şi colicile abdominale, primele griji ale proaspăt-părinţilor.

În ultima parte a evenimentului este programată o sesiune de întrebări și răspunsuri cu medicii invitați, dar și multe surprize pentru viitorii părinți.

Toți cei care doresc să înceapă încrezători călătoria de a fi părinți sunt aștepți la Romexpo, duminică, 8 martie, începând cu ora 10:30, în Sala Madgearu amplasată la etajul 1 în pavilionul B3.

Intrarea la Atelierele SuperMami este gratuită. Pentru a participa, trebuie să vă înscrieți accesând acest LINK!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.