Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție bucureșteni - Se închide circulația rutieră pe bulevardul Decebal

Obiectiv Vocea Brailei
stop semn circulatie

Primăria Sectorului 3 anunță că circulația rutieră pe bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii), va fi închisă între 19 iunie și până pe 15 septembrie, potrivit observator.tv.

Pentru închiderea completă a circulației auto s-a obținut avizul Comisiei de trafic din cadrul Primăriei Muncipiului București și al Brigăzii Rutiere a Municipiului București.

În prezent, Primăria Sectorului 3 desfășoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri și lățimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe și de scări, unde lățimea crește corespunzător.

Prin derularea și implementarea proiectului „Creșterea capacității de staționare și mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal, respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi" se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilități și șase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019, iar în paralel se execută lucrări de deviere a rețelelor de utilități ce afectează amplasamentul, precum și lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.