Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, imagini cu impact emoțional - Poliția a publicat înregistrări cu momentul uciderii interlopului Săndel Șerbu la Londra / VIDEO

dailymail
sandel serbu

Poliția britanică a făcut publice înregistrări cu momentul în care interlopul brăilean Săndel Șerbu a fost ucis, în toamna anului 2017, într-un oraș situat în estul Londrei, relatează publicația Daily Mail, conform Mediafax.

Interlopul a fost ucis în urma unei bătăi care a avut loc pe o stradă din orașul britanic Ilford, situat în estul Londrei. Crima a avut loc în toamna anului 2017 și trei persoane au fost condamnate recent pentru fapta săvârșită.

Tăriceanu și-a anunțat obiectivul pentru europarlamentare - ALDE vrea să obţină cinci mandate! Ce spune despre o listă comună cu PSD

Grupul de atacatori a fost alungat de o ambulanță care trecea prin zonă. Săndel Șerbu a fost transportat la spital, dar a murit la doar câteva ore din cauza rănilor grave suferite la cap.

Poliția britanică a ajuns la concluzia că atacul a fost o răzbunare pentru o altă bătaie petrecută cu două luni înainte. Trei români au fost condamnați luni la un total de 64 de ani de închisoare.

Răzvan Vlădescu, în vârstă de 27 de ani și fratele său, Araman-Nardi Stoica, în vârstă de 25 de ani, au fost găsiți vinovați de crimă cu premeditare și posesie de arme albe. Un al treilea român, Ionuț Vasile, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.