Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un microbuz plin cu oameni a fost SPULBERAT de un TIR: Autoritățile au declanșat PLANUL ROȘU de intervenție

UPDATE 2: Potrivit ISU Vâlcea, cinci persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în zona Capul Piscului, din Bujoreni. „Din primele informații sunt cinci victime din care una în stare critică”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului, relatează Mediafax.

UPDATE 1: Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, iar primele informaţii arată că sunt cinci persoane rănite. "Din primele informaţii ar fi vorba de 5 persoane rănite", mai anunţă Poliţia Vâlcea, relatează News.ro.

Autoritățile din județul Vâlcea sunt în alertă, după ce un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, luni, pe DN 7, în localitatea Bujoreni. Mai multe ambulanțe intervin pentru acordarea primului ajutor. Persoana care a sunat la 112 a spus că microbuzul a fost, inițial, acroșat de un tir, informează Mediafax.

Citește și: ULTIMA ORĂ Cod portocaliu de VIJELIE și GRINDINĂ, pentru București

Potrivit ISU Vâlcea, în microbuzul răsturnat erau cel puțin 12 călători. Accidentul s-a petrecut în localitatea Bujoreni, zona Capul Piscului. La intervenție se deplasează 10 ambulanțe SAJ, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Poliția Vâlcea transmite că accidentul a fost semnalat prin 112, apelantul precizând că microbuzul a fost acrosașt de un tir. Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.