Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, șoferi! Mai multe zone din Capitală sunt blocate

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Traficul rutier va fi restricţionat în acest sfârşit de săptămână pe mai multe artere din Capitală, cu ocazia desfăşurării unor evenimente, anunţă Brigada Rutieră.

Astfel, de vineri până duminică, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari, în cadrul implementării proiectului ''Femei pe Mătăsari'', constând în prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va închide până duminică, orele 23,00, pe Str. Mătăsari, între Str. Matei Voievod şi Bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în Str. Mătăsari de pe acest tronson.

Totodată, sâmbătă se vor desfăşura două marşuri de conştientizare a opiniei publice cu privire la mersul pe două roţi, context în care Brigada Rutieră a Capitalei dispune măsuri specifice în sensul restricţionării sau fluidizării traficului rutier.

Astfel, motocicliştii şi mopediştii se vor deplasa:

* Între orele 13,00 - 15,00, deplasare pe traseul Piaţa Alba Iulia - Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - Pod Grozăveşti - Şos. Grozăveşti;

* În intervalul orar 15,00 - 16,00, bicicliştii se vor deplasa pe traseul Piaţa Alba Iulia - Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - Pod Grozăveşti - Şos. Grozăveşti.

Deplasarea participanţilor se va face pe partea carosabilă, pe banda I de circulaţie.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului;

* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului;

* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.