Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare pentru Ponta: va plăti scump pentru blocarea votării din diaspora

londra

Nebunia din ziua primului tur de scrutin al prezidențialelor la secțiile de votare din Diaspora continuă să facă valuri.

Deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită și vicepreședinte al comisiei pentru românii din afara granițelor țării, spune că Victor Ponta ”va plăti scump din punct de vedere electoral această atitudine de dispreț la adresa românilor din afara granițelor țării”. Liderul PRU este de părere că nu e prima oară când Guvernul Ponta îi neglijează sau chiar îi batjocorește pe românii plecați din țară.

Diaconu îl acuză pe Ponta că, deși a promis că îi unește pe români, ”a dovedit că îi dezbină și că îi consideră pe românii din afara granițelor cetățeni de mâna a doua care nu trebuie lăsați să voteze pentru că nu sunt simpatizanți PSD”.

”Este foarte grav că națiunea română este tratată în continuare de liderii săi politici cu dublă măsură: unii sunt preferați în dauna altora, unii sunt românii buni (cei care votează ”cum trebuie”), ceilalți sunt românii care trebuie uitați și marginalizați (cei care sunt de altă părere) sau, ultima categorie, românii din comunitățile istorice care nu votează neavând cetățenia română și care pur și simplu nu există pentru clasa politică actuală”, a mai declarat liderul PRU. Potrivit acestuia, ”cine îi tratează pe români în funcție de interesele sale electorale meschine nu merită să fie nici măcar consilier local, darămite președinte al țării numite România!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.