Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atentate la Paris: Doi fraţi reţinuţi în urma unei percheziţii în centrul Bruxellesului

armata bruxelles alerta terorista

Doi fraţi au fost reţinuţi duminică seară în urma unei lungi percheziţii în centrul Bruxellesului, în cadrul anchetei legate de atentatele de la Paris, a anunţat parchetul federal din Belgia, citat de AFP. 

"Au fost aduşi duminică pentru a fi audiaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului federal, Eric Van Der Sypt, care nu a furnizat niciun un detaliu despre aceşti indivizi. 

El a precizat doar că operaţiunea este legată de ancheta privind atentatele comise la 13 noiembrie la Paris, dar nu şi de căutarea lui Salah Abdeslam, singurul participant la atentate rămas în viaţă. 

Parchetul federal ar urma să publice luni dimineaţă un comunicat privind această operaţiune şi va furniza detalii suplimentare, a precizat el. 

Percheziţia a avut loc într-o clădire din cartierul Dansaert, la doi paşi de Grand-Place din Bruxelles, unde se derulează un târg de Crăciun, şi la limita administrativă între comuna Molenbeek-Saint-Jean şi Bruxelles-Ville, au anunţat media locale. 

Percheziţia a durat în jur de cinci ore, între orele locale 18.00 şi 23.00 (17.00-22.00 GMT). Agenţi ai forţelor speciale ale poliţiei federale au fost desfăşuraţi în cursul operaţiunii, a adăugat purtătorul de cuvânt al parchetului. 

În total, autorităţile belgiene au inculpat şi încarcerat opt persoane suspectate că i-au ajutat pe autorii atentatelor de la Paris, soldate cu 130 de morţi şi sute de răniţi.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.