Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atentatele din Franta, instrument in lupta politica din Romania

La nici o zi de la incheierea terorii din Franta, atentatele care au dus la moartea a 17 persoane sunt deja folosite ca instrument in lupta politica din Romania. Dezbaterea pe legile Big Brother a fost relansata chiar la scurt timp dupa atentatul de la Charlie Hebdo, iar acum tot mai multe voci sustin nevoia adoptarii acestora invocand amenintarile teroriste.

"Amenintarile teroriste nu au culoare politica", spune presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea care invita constatarii legii securitatii cibernetice din PNL la "o atitudine rational politica".

"Trei zile de teroare pentru Franța, dar și pentru întreaga Europa. Autoritățile de la Paris au dat cel mai dur examen. Este prea devreme să facem analizele corecte și lipsite de patimă. Un lucru este fără echivoc. Am învățat cu toții o lecție de atitudine civică. Solidaritatea, unitatea și fraternitatea franceză au triumfat și au încurajat autoritățile să-și îndeplinească dificila menire.

Aș extinde raționamentul și aș spune că și noi, politicienii grăbiți în reacții de dragul ratingului și al câștigării simpatiei publice cu orice preț, trebuie să învățăm din lecția evenimentelor de la Paris. Invit contestatarii PNL ai legii securității cibernetice la o atitudine rațional politică - în fața acestor pericole toți suntem egali. Reflectați! Amenințările teroriste nu au culoare politică!", scrie Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.