Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE din Spitalul Matei Balș: 'Pacienți pe holuri, în paturi de campanie, stau la oxigen, medicii nu apucă să bea un pahar cu apă'

Foto Facebook
pacienti hol matei bals

Faptul că România abia mai poate face valului de pacienți de COVID-19 nu mai este de luni bune o noutate. Însă unde s-a ajuns poate fi un mare semnal de alarmă, din moment ce medicii, și așa epuizați după lunile în care au fost asaltați de bolnavi, au ajuns să trateze medicii pe unde apucă.

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost postate de un medic veterinar din București, care, într-o postare pe Facebook, arată deastrul din spitale.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

"Cam asa arata holurile spitalului Matei Bals cu bolnavi de Covid , este inspaimantator , nu mai au pe unde sa ii aseze , pacientii stau pe scaune la oxigen , sunt internati pe paturi de campanie . Terapia intensiva s-a mutat pe holuri . Nici nu vreau sa va spun ce munca duc medicii ,de dimineata nu i-am vazut sa bea un pahar de apa. Oameni buni trebuie sa intelegem ca sistemul sanitar nu mai are cum sa faca fata , cat de curand intra in colaps , daca nu e deja", scrie Constantin Vasile Ifteme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.