Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O româncă a FILMAT momentul în care polițiștii îl ÎMPUȘCĂ pe atacatorul de pe Podul Londrei: 'Ăști au mitraliere, ce fac?'

Poliţia britanică a anunţat că forţele sale au împuşcat vineri un bărbat într-un incident pe Podul Londrei, incident pe care îl tratează ca pe unul terorist, ca măsură de precauţie, transmite Reuters. O româncă a filmat momentul în care atacatorul este pus la pământ, iar apoi este împușcat de polițiști, de la doar 3-4 metri. ”Ăștia au mitraliere, ce fac?”, se aude pe un clip video postat pe Twitter, urmat de replici în limba engleză.

'În acest stadiu, circumstanţele referitoare la incidentul de pe Podul Londrei rămân neclare', a transmis poliţia pe Twitter.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

'Totuşi, ca măsură de precauţie, răspundem la acest incident ca şi când este vorba despre unul de terorism. Un bărbat a fost împuşcat de poliţie', adaugă comunicatul.

Postul Sky News, citând surse neidentificate, a relatat că cel puţin o persoană, care nu era atacatorul, a fost ucisă în incident.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu

Puţin mai devreme, poliţia anunţase că 'a fost chemată la ora 1.58 p.m. la locul unei înjunghieri în apropiere de Podul Londrei'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.