Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Patru români, între care doi copii, AU MURIT, în Italia, într-un accident: Doi copii și un adult sunt GRAV RĂNIȚI

accident italia

Scene șocante pe o autrostradă din Italia! Patru români au murit într-un grav accident rutier. Un Volkswagen Sharan, în care se aflau opt persoane, patru adulţi şi patru copii, toţi de naţionalitate română, a lovit violent, din spate, un camion staţionat. Accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino

Doi copii în vârstă de 10 luni şi 10 ani şi bunicii lor au murit pe loc. Alți doi copii, de 8 luni şi 13 ani, au fost transportaţi cu elicopterul, în stare gravă, la spital, la fel şi mama copiilor, scrie observatornews.ro.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care şoferul dubiţei a pierdut controlul volanului. După impact, autovehicul a ricoşat şi lovit un alt autoturism.

În maşină, se afla o familie de români: mamă, tată, cei 4 copii ai lor, plus bunicii paterni. Când au sosit primii salvatori, au văzut un bărbat care rătăcea dezorientat printre rămăşiţele maşinii, și a pus mâinile pe față și a început să strige mai multe nume. Era tatăl copiilor, bărbatul care se afla la volanul mașinii în care au călătorit opt ​​persoane.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.