Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, imagini șocante! Clipe de coșmar la CM: o sportivă a leșinat în bazin; a fost salvată de antrenoarea ei

The Guardian
Anita Alvarez

Anita Alvarez a fost miercuri în centrul unui episod dramatic la Campionatul Mondial de înot de la Budapesta, când înotatoarea a trebuit să fie salvată din bazin de antrenoarea ei după ce şi-a pierdut cunoştinţa în apă, scrie The Guardian, informează News.ro.

Americanca şi-a încheiat finala liberă solo la Campionatele Mondiale de Înot Sincron, când a leşinat şi s-a scufundat în fundul bazinului. Andrea Fuentes, antrenoarea ei,, şi-a dat seama rapid că ceva nu era în regulă şi s-a scufundat complet îmbrăcată pentru a o scoate pe Alvarez la suprafaţă.

Alvarez, care concura la al treilea ei campionat mondial, nu respira când Fuentes a târât-o cu ceva asistenţă pe marginea piscinei. Sportiva a fost dusă la centrul medical al piscinei, iar echipa SUA a emis ulterior o declaraţie în care spunea că este bine.

Fuentes a spus că, în ciuda incidentului, Alvarez încă speră să concureze la evenimentul pe echipe de vineri.

"A fost o mare sperietură”, a declarat Fuentes pentru ziarul spaniol Marca. "M-am speriat pentru că am văzut că nu respiră, dar acum se descurcă foarte bine. Avea doar apă în plămâni, odată ce a început să respire din nou, totul a fost în regulă".

Nu este prima dată când Alvarez leşină în piscină. O scenă asemănătoare s-a întâmplat la o competiţie olimpică din Spania anul trecut, când Fuentes complet îmbrăcat a sărit din nou în piscină pentru a o salva.

Spaniola Fuentes, o fostă înotătoare sincronă de mare succes, cu patru medalii olimpice, 16 la campionatul mondial şi 11 la europene, este antrenorul principal al echipei naţionale a SUA.

Într-o declaraţie pe pagina de Instagram de înot sincron din SUA, Fuentes a spus că Alvarez va fi evaluată de medici joi înainte de a fi luată o decizie privind concurenţa ei la concursul pe echipe de vineri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.