Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI TERIFIANTE Momentul în care unul dintre teroriști execută un trecător, la întâmplare

teroristi viena

Poliţia vieneză a confirmat că a ucis un suspect ca răspuns la atacul terorist produs luni seara în capitala Austriei, informează dpa. Un bărbat, așa cum se vede mai jos, a fost executat, pe stradă, de unul dintre terorist. Se pare că ar fi cel puțin 7 morți și peste 15 răniți, informează surse neoficiale. Numărul atacatorilor ar fi 10, iar 4 au fost capturați. Totodată se vorbește despre 6 atentate diferite. În 3 locații sunt luări de ostatici: un hotel, un restaurant japonez și un magazin.

Au mai fost confirmate moartea unei persoane şi rănirea gravă a altor câteva, printre care un ofiţer de poliţie, conform unei postări pe Twitter a poliţiei din Viena.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru agenţia de presă austriacă APA că victima este un civil.

Poliţia a mai informat pe Twitter că mai mulţi suspecţi înarmaţi cu puşti au început să tragă pe Seitenstettengasse în jurul orei locale 20.00 (19:00 GMT). Focuri de armă au fost trase în şase locuri diferite.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’

"În acest moment pot confirma că suntem de părere că acesta este un aparent atac terorist", a declarat pentru ORF ministrul de interne Karl Nehammer."Credem că există mai mulţi făptaşi. Din păcate, există şi câţiva răniţi, probabil şi decedaţi".

Echipaje ale serviciilor de urgenţă din Viena au raportat mai mulţi morţi şi răniţi."Din punct de vedere numeric nu putem oferi o cifră exactă, suntem încă în procesul de a obţine o imagine de ansamblu", a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, potrivit APA.

Citește și: Video Dan Bittman, filmat în timp ce cânta într-un restaurant din Capitală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.