Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție la căștile fără fir - Când sunt periculoase aceste dispozitive

F. P.
stuartanswers
casti ascultat

Căștile wireless au devenit extrem de populare în ultima vreme. Un gadget de acest tip este conectat la un smartphone sau la un computer cu ajutorul tehnologiei Bluetooth. Mulți se întreabă dacă utilizarea acestor căști poate cauza probleme de sănătate.

Ce trebuie să știți despre căștile fără fir

Bluetooth este o comunicare radio de foarte mică intensitate care funcționează pe o distanță scurtă. Se bazează pe unde electromagnetice, care sunt emise și de un smartphone, televizor, calculator și chiar și de un încărcător introdus într-o priză. Prin urmare, Bluetooth este practic inofensiv pentru corpul nostru.

Cu toate acestea, căștile fără fir pot dăuna corpului nostru.

În care cazuri:

Atunci când folosiți căști ieftine din China. Un astfel de produs nu este certificat, este fabricat într-un loc necunoscut, astfel încât astfel de căști pot avea un nivel ridicat de radiații electromagnetice. Ca urmare, puteți avea dureri de cap, amețeli, tinitus.

Atunci când folosiți căști in-canal (care sunt împinse adânc în ureche). Chiar și la un volum redus de muzică, acestea pot avea un impact negativ asupra auzului, provocând deteriorarea receptorilor nervoși auditivi.

Atunci când ascultați muzică la un volum ridicat pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru poate duce la pierderea ireversibilă a auzului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.