Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție șoferi, serviciul de emitere a rovinietelor va funcționa cu întreruperi sâmbătă

rovinieta

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că sistemul de emitere a rovinietelor va funcționa cu intemitențe sâmbătă, din cauza unor lucrări la sistemul informatic, portivit Mediafax.

Astfel, conform CNAIR, întreruperile sunt cauzate de unele intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR.

Aceste întreruperi pot avea loc sâmbătă, între orele 8.00 și 18.00.

„CNAIR SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00, emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife și a peajelor prin intermediul punctelor de distribuție, aparținând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife va funcționa cu intermitențe”, a transmis compania.

Conform acesteia, pentru a evita amenzile, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.