Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenţionare din partea Ministerului de Externe: Ce se va întâmpla cu zborurile Lufthansa

Lufthansa

Compania aeriană Lufthansa a informat că va opera, miercuri, doar 40% din numărul total de zboruri din şi spre aeroporturile din Germania din cauza unei greve de avertisment a funcţionarilor de la check-in din cadrul companiei, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE) într-o atenţionare de călătorie. Potrivit sursei citate, greva va avea loc pe aeroporturile din Dusseldorf, Koln/Bonn, Dortmund, Hanovra şi Munchen.

"Lufthansa a informat că va opera doar 40% din numărul total de zboruri din şi spre aeroporturile din R.F. Germania, cele mai afectate urmând să fie aeroporturile din Frankfurt şi Munchen. Transportatorul aerian a precizat că un număr de 545 de zboruri cu destinaţia sau cu plecarea de pe aeroportul din Munchen vor fi anulate, în timp ce în cazul aeroportului din Frankfurt vor fi anulate 350 de zboruri. Zborurile internaţionale dinspre şi spre Frankfurt nu vor fi afectate de această grevă", adaugă MAE, conform Agerpres.

Clienţii Lufthansa vor putea să îşi modifice gratuit rezervările, iar cei pentru rutele interne vor putea utiliza trenurile Deutsche Bahn. MAE recomandă consultarea site-ului instituţiei şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" cu informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.