Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare Infotrafic: Aglomerație la intrarea în Capitală pe A1 și pe Centura Capitalei

Mediafax.ro
trafic masini infotrafic

Traficul este aglomerat joi dimineața la intrarea în Capitală pe Autostrada A1 și pe Centura Capitalei, în zona localităților Domnești, Bragadiru și Berceni.

Potrivit Centrului Infotrafic, se circulă în coloană la intrarea în Capitală dinspre Pitești, pe autostrada A1, dar și pe DNCB, în zona localităților Domnești, Bragadiru și Berceni.

Conform polițiștilor, joi, de la ora 8.30, traficul de pe DN11, în zona nodului rutier de la intersecția cu DN10, va fi deviat, pe ambele sensuri, pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. Restricția este necesară pentru efectuarea lucrărilor de îndepărtare a grinzilor deteriorate de pe pasaj.

De asemenea, traficul de pe pasajul dinspre Hărman spre Prejmer va rămâne închis până la încheierea lucrărilor de punere în siguranță.

Tot joi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa lucrări de reparații în județul Vâlcea, care impun restricții de trafic pe drumurile naționale, astfel:

- DN 7, kilometrii 176 - 181, pe raza localităților Râmnicu Vâlcea-Bujoreni, se lucrează la aplicare covoare antiderapante, între orele 08:00 - 19:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată prin semafoare.

- DN 64, kilometrii 101 - 104, pe raza localităților Munteni – Stupărei, se execută lucrări de reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, dirijată prin piloți de trafic.

- DN 7A, kilometrii 50 – 86+600 de metri, între localitățile Voineasa și Obârșia Lotrului, se vor aplica marcaje rutiere, între orele 08:00 – 19:00, circulația fiind îngreunată în ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.