Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare MAE - Cod roşu de vânt în Slovenia

MAE

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Slovenia că Agenţia locală pentru mediu a emis un cod roşu pentru întreg teritoriul ţării, valabil marţi 11 februarie 2020 în intervalul orar 04:00 - 23:00, fiind prognozate rafale puternice ale vântului, care vor atinge viteze de până la 100 km/h, potrivit news.ro.

Potrivit MAE, unele elemente de infrastructură (poduri, viaducte, carosabil rutier etc.) vor fi închise circulaţiei şi transportului de mărfuri, respectivele zone urmând să fie semnalizate corespunzător.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615058294 şi +386 15057335, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul european unic de urgenţă 112 şi telefonul de urgenţe al misiunii diplomatice a României la Ljubljana : +386 40980068.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.