Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Athletic Bilbao a anunțat că jucătorul Cristi Ganea nu intră în vederile clubului

click.ro
Cristi Ganea

Cristi Ganea (26 de ani) a prins transferul carierei în acest an, când a părăsit Liga 1 Betano pentru a semna cu Athletic Bilbao. Totul pare că s-a transformat într-un coşmar pentru fundaşul lateral, care în actuala stagiunea nu a evoluat în nicio partidă, informează Mediafax.

Ganea nici măcar nu a fost inclus în lot până acum. Există numeroase zvonuri cu privire la situaţia sa, dar niciunul nu a fost confirmat. E singurul jucător din lotul pe care Eduardo Berizzo îl are la dispoziţie, care nu a fost convocat pentru vreun meci oficial.

Contactaţi de ProSport, reprezentanţii clubului Athletic Bilbao au spus că fundaşul român nu poate oferi pentru moment niciun fel de declaraţie: "În acest moment nu este posibil ca jucătorul Cristi Ganea să vorbească despre situaţia sa. El se simte bine, nu suferă de nicio boală, dar pentru moment nu poate discuta cu dumneavoastră", a fost răspunsul oferit de clubul basc.

Bilbao a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Cristi Ganea de la FC Viitorul. După plecarea din Liga 1 Betano, Ganea n-a mai fost convocat la naţionala de seniori, pentru că a dispărut complet din peisajul fotbalistic. S-a vorbit iniţial de faptul că nu ar fi pus la punct cu pregătirea fizică, iar apoi s-a spus că a suferit o alergie. În urmă cu două luni, cotidianul As anunţa că românul Ganea are o problemă de ordin medical: "Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundaşul român se umpluse de bube pe tot corpul şi nu putea să doarmă, motiv pentru care nu s-a antrenat nici măcar o singură zi cu prima echipă. Acum este pregătit să înceapă". E deja luna noiembrie, iar situaţia nu s-a schimbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.