Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Liga: Athletic Bilbao câștigă dramatic în prelungiri, stabilind scorul la 4-3 contra echipei Celta Vigo

pariurix.com
la liga

Echipa spaniolă Athletic Bilbao a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia Celta Vigo, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din La Liga. Bilbao a învins cu un gol marcat în minutul 90+9, din penalti, după ce oaspeţii au ratat o lovitură de pedeapsă, informează news.ro.

Pe stadionul San Mames, oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Iago Aspas, iar Oihan Sancet a egalat pentru Bilbao, în minutul 37. După numai patru minute Jonathan Bamba i-a readus pe oaspeţi în avantaj, însă gazdele au egalat din nou, în minutul 45+5, după golul lui Gorka Guruzeta. Acelaşi jucător a reuşit să înscrie şi în minutul 52, iar Athletic conducea cu 3-2. Minutul 66 a adus egalarea, după un contraatac al Celtei, la care Iago Aspas a trimis pasa decisivă şi Jorgen Strand Larsen a înscris.

Oaspeţii au trecut pe lângă victorie în minutul 72. Arbitrul a dictat penalti pentru Celta, la un fault în careu comis de Guruzeta, însă Unai Simon a apărat şutul lui Aspas, dar meciul nu s-a încheiat la egalitate, pentru că Oscar Mingueza a comis un henţ în careul Celtei, în minutele de prelungire şi Alex Berenguer a transformat cu siguranţă, în minutul 90+9, aducând victoria gazdelor.

Bilbao e pe locul 5, cu 24 de puncte, iar Celta Vigo se află pe locul 18, cu 7 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.