Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atleta Claudia Bobocea a ratat finala la 1.500 metri, la CM de sală de la Birmingham

rtv.net
atletism obstacole

Atleta Claudia Bobocea a ratat, vineri seară, calificarea în finala probei de 1.500 de metri, la Campionatele Mondiale de sală, de la Birmingham. Şi Anamaria Nesteriuc a ratat semifinalele la 60 metri garduri. Claudia Bobocea a luat startul în seria a doua şi a încheiat cursa de 1.500 de metri cu timpul de 4:24.60, cu care s-a clasat pe locul 9, ultimul.

În finală se califică doar primele două clasate din fiecare din cele trei serii, plus încă trei sportive cu cel mai bun timp. Joi, în prima zi a CM de sală de la Birmingham, Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 13, din 14, în proba de 3.000 de metri (9:23.70 minute). La 60 metri garduri, Anamaria Nesteriuc a ratat, tot vineri seară, calificarea în semifinalele probei, după ce a încheiat seria a treia pe locul 7, cu timpul de 8.32 secunde.

La CM de sală de la Birmingham, România mai este reprezentată de Andreea Panţuroiu (triplusalt), care va intra în calificări sâmbătă, şi de Alina Rotaru (săritură în lungime), ea urmând a concura duminică, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.