Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid l-a transferat pe Mario Hermoso, de la Espanyol - Fotbalistul a semnat un contract pe cinci ani

Mario Hermoso

Atletico Madrid a anunțat, joi, transferul lui Mario Hermoso (24 de ani), de la Espanyol. Fundașul central a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane, până în 2024, informează MEDIAFAX.

Potrivit Fox Sports, suma de transfer a promițătorului apărător central a fost de 25 de milioane de euro. Sezonul trecut, Hermoso a evoluat în 35 de meciuri, reușind trei goluri.

Citește și: Codrin Ștefănescu, prima reacție din PSD după decizia EXPLOZIVĂ a CCR: 'Deci o altă poveste prin care mulți oameni au fost duși de nas'

Trecut prin grupele de copii și juniori de la Real Madrid, Hermoso a fost transferat, în 2017, la Espanyol, unde a și debutat la nivelul primei ligi. Spaniolul a cunoscut o ascensiune remarcabilă, iar mai multe echipe importante au fost interesate de serviciile sale.

Oferta cea mai bună a venit de la Atletico Madrid, care a negociat pentru o sumă mai mică de transfer față de clauza de reziliere menționată în contractul jucătorului, de 40 de milioane de euro. Cluburile au ajuns la un acord, iar Hermoso sosește la echipa lui Diego Simone pentru a întări defensiva.

Citește și: Mutare de ULTIMĂ ORĂ a asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina: adopția micuței, CONTESTATĂ

Astfel, Atletico își continuă campania de achiziții impresionantă. Echipa din capitala Spaniei i-a mai transferat în această vară pe Joao Felix (Benfica - 126 de milioane de euro), Marcos Llorente (Real Madrid - 30 de milioane de euro), Kieran Trippier (Tottenham - 22 de milioane de euro), Felipe (FC Porto - 20 de milioane de euro), Renan Lodi (Athletico Paranaense - 20 de milioane de euro) și Ivan Saponjic (Benfica B - 500.000 de euro).

De asemenea, Hector Herrera și Nicolas Ibanez au sosit liberi de contract, în timp ce Alvaro Morata a fost, de asemenea, achiziționat definitiv, de la Chelsea, pentru aproximativ 56 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.