Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid va disputa un meci caritabil cu Beşiktaş, la Istanbul, în favoarea victimelor cutremurului

bjk.com.tr
Besiktas Istanbul

Echipa spaniolă de fotbal Atletico Madrid a confirmat sâmbătă că va disputa un meci caritabil împotriva formaţiei turce Beşiktaş,, miercuri pe stadionul Vodafone Park din Istanbul, "ale cărui încasări vor fi destinate organizaţiei 'Împreună pentru Turcia', care lucrează cu cei afectaţi de cutremurul" care afectat această ţară, precum şi statul vecin Siria, în data de 6 februarie, provocând moartea a aproximativ 45.000 de persoane, informează EFE, potrivit Agerpres.

În afara meciului, care va avea loc la ora locală 20.30, Atletico Madrid susţine colaborarea cu această cauză prin "Fondul de urgenţă Salvaţi Copiii, o campanie care continuă să lucreze pe teren pentru a-i ajuta pe toţi cei afectaţi de cutremurele din Turcia şi Siria".

"De la bun început, clubul nostru şi Fundaţia Atletico Madrid au fost alături de victime, cooperând cu Salvaţi Copiii, susţinând campania La Liga 'Fiecare minut contează', iar cum continuăm să adăugăm sprijinul nostru la fondul de urgenţă al ONG-ului", a explicat clubul 'rojiblanco" într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial.

Atletico Madrid va juca duminică seara în deplasare cu Rayo Vallecano, într-o partidă din etapa a 28-a a campionatului Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.