Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid vrea să scape de Antoine Griezmann, care ar urma să revină la FC Barcelona

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Clubul madrilen şi-ar dori să se despartă de campionul mondial. Împrumutat oficial la Atletico, Antoine Griezmann ar urma să revină la FC Barcelona, conform news.ro.

Adorat în timpul primului său stagiu la Atletico Madrid care l-a făcut un star, plecat la Barça ca un trădător conform unor suporteri Colchonero, Antoine Griezmann a ratat întoarcerea în capitala Spaniei.

Ajuns în Cataunia în extrasezonul 2019-2020, cel mai spaniol dintre francezi a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona. Antoine Griezmann este încă legat de două sezoane cu clubul catalan. Vara trecută, fostul jucător de la Real Sociedad s-a întors la club care l-a făcut ceea ce este astăzi... sub formă de împrumut. „Grizi” se angajează apoi pe două sezoane la Atletico Madrid.

Însă clubul din capitală nu l-ar mai dori pe francez. Potrivit La Cadena Cope, conducătirii madrilenilor  şi-ar dori să se despartă de Antoine Griezmann în această vară şi să rupă împrumutul francezului, care ar fi, la început, obligat să revină la Barça. Procedând astfel, conducătorii lui Atleti ar dori să economisească cele 18 milioane de euro din salariul anual al jucătorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.