Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Mineiro l-a demis pe antrenorul Scolari chiar înaintea debutului în Copa Libertadores

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Echipa braziliană de fotbal Atletico Mineiro a anunţat miercuri demiterea antrenorului Luiz Felipe Scolari, cu doar două săptămâni înainte de debutul în actualul sezon din Copa Libertadores, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Clubul brazilian a făcut anunţul pe reţelele de socializare, dar nu a dat alte detalii decât că despărţirea a fost amiabilă şi a mulţumit pentru serviciile oferite de fostul selecţioner al Braziliei şi Portugaliei. Decizia intervine după înfrângerea cu America Mineiro (1-2) de duminică, un rezultat care a dus la eliminarea clubului din Belo Horizonte din semifinalele Campionatului Mineiro.

Scolari, 75 de ani, a ajuns la Atletico Mineiro la jumătatea anului trecut şi în această perioadă a înregistrat un bilanţ de 19 victorii, 10 egaluri şi 12 înfrângeri, după un început sinuos de sezon în campionatul regional din statul Minas Gerais.

Liga braziliană debutează pe 13 aprilie, Atletico Mineiro urmând să joace în deplasare la Corinthians.

Echipa din Belo Horizonte va juca în ediţia 2024 din Copa Libertadores, în Grupa G, alături de Penarol (Uruguay), Rosario Central (Argentina) şi Caracas (Venezuela). Primul meci este prevăzut pe 4 aprilie la Caracas.

Scolari a avut momentul de vârf al carierei cu naţionala Braziliei, pe care a condus-o la titlul mondial în 2002, la Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.