Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico nu scapă de interdicția în privința transferurilor: Ce au anunțat madrilenii

www.digisport.ro
Atletico Madrid

TAS a menţinut interdicţia la transferuri pentru Atletico Madrid, ceea ce înseamnă că formaţia din capitala Spaniei nu va putea înregistra jucători până în ianuarie 2018.

Decizia forului de la Lausanne a fost confirmată pe site-ul clubului, unde se mai precizează că TAS a redus sancţiunea financiară primită de Atletico.

Fosta campioană a Spaniei a fost sancţionată, la fel ca rivala Real Madrid, pentru nereguli descoperite în cazul mai multor transferuri de jucători minori. Ambele cluburi au primit amenzi şi interdicţia de a înregistra fotbalişti timp de două perioade de mercato, anunță Digisport.ro.

Citește și: Declarații incredibile ale unui campion mondial care stârnesc furia romanilor:'Totti nu e o legendă'

Atât Atleti, cât şi Real au depus apel în faţa TAS, iar formaţia de pe Santiago Bernabeu a obţinut, în decembrie, o reducere a sancţiunii. Echipa antrenată de Zinedine Zidane va putea astfel să cumpere jucători în această vară.

Tocmai din acest motiv, conducerea lui Atletico susţine pe site-ul oficial al clubului că decizia TAS reprezintă o tratament discriminatoriu şi un dezavantaj, cu trimitere clară la reducerea sancţiunii pentru Real.

De asemenea, Atletico acuză faptul că TAS a anunţat decizia după data limită convenită de cele două prţi, respectiv 31 mai: "Acest lucru arată o lipsă de respect faţă de instituţia noastră".

În final, fanii primesc asigurări că strategia pentru această acest intersezon a fost făcută luându-se în considerare şi posibilitatea acestei interdicţii şi anunţă că negocierile pentru o serie de jucători care ar urma să fie înregistraţi după 1 ianuarie continuă. Totodată, este reafirmată încrederea în actualul lot pe care Diego Simeone îl are la dispoziţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.