Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletism - Campioana mondială la 400 de metri, suspendată provizoriu după ce nu a fost găsită de trei ori de agenţii WADA

Queen Atletica
antidoping

Salwa Eid Naser, campioană mondială la 400 de metri, a fost suspendată provizoriu după ce nu a fost găsită de trei ori de agenţii antidoping, informează lequipe.fr potrivit news.ro.

Salwa Eid Naser (22 de ani) originară din Nigeria, dar reprezentând Bahreinul, campioană mondială în proba  400 de metri la Doha, a fost suspendată provizoriu, vineri, pentru trei "no show", de Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

În octombrie trecut, ea a câştigat titlul mondial împotriva favoritei Shaunae Miller-Uibo din Bahamas. Eid Naser a câştigat în 48 de secunde şi 14 sutimi (48:37 pentru Miller), a treia performanţă mondială din toate timpurile.

Regulile antidoping ale World Athletics prevăd că trei eşecuri de localizare într-o perioadă de 12 luni constituie o infracţiune pentru care sancţiunea aplicabilă este o suspendare de doi ani. Aceasta poate fi redusă la minimum un an, în funcţie de circumstanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.