Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletul Alin Firfirică şi-a transformat dormitorul într-o sală de forţă, dotată cu gantere și o bară olimpică

Facebook
alin firfirică

Atletul Alin Firfirică încearcă să îşi menţină forma sportivă prin exerciţii fizice zilnice, chiar dacă îşi petrece timpul în casă, afirmând că şi-a transformat dormitorul într-o mică sală de forţă, dotată cu gantere şi o bară olimpică.

"Ţinând cont de situaţia aceasta, nu pot face prea multe activităţi, iar acest lucru este destul de dificil pentru mine, fiind obişnuit cu un stil de viaţă foarte activ. Îmi petrec timpul stând în casă şi încercând pe tot posibilul să îmi menţin forma sportivă prin exerciţii fizice zilnice. Dormitorul meu, care acum este dotat cu greutăţi, gantere şi o bară olimpică, a devenit o mică sală de forţă. Nu pot să îmi doresc decât ca totul să redevină la normal, să reuşim să trecem peste această încercare grea. Sunt convins că după această perioadă vom şti să apreciem cu adevărat şi lucrurile mărunte, simple, cărora nu le dădeam importanţă înainte", a declarat Firfirică într-un interviu pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

Cel mai bun sportiv al Federaţiei Române de Atletism în 2019, Firfirică a afirmat că a fost afectat destul de mult de amânarea multor competiţii internaţionale, dar şi a Jocurilor Olimpice: ''Este frustrant faptul că au fost amânate multe concursuri importante, dar trebuie să înţelegem că acest lucru a fost făcut pentru binele nostru. Este un an dificil, dar cu multă răbdare vom trece peste. Până la urmă cel mai important este să rămânem sănătoşi. A fost foarte dificil momentul în care am fost anunţaţi de amânarea Jocurilor Olimpice. Sunt foarte bine pregătit, baremul îl aveam deja îndeplinit, însă acum, în situaţia dată, nu pot decât să mă antrenez în continuare şi să ajung la ora concursului de la Tokyo într-o formă şi mai bună".

Atletul legitimat la CSA Steaua spune că nu are de gând să scape medalia promisă în proba de aruncare a discului la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo.

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: 'Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi'

"În 2016 mi-am făcut baremul pentru Jocurile Olimpice la două zile după închiderea perioadei permise, iar în 2020 m-am calificat, dar Jocurile Olimpice au fost amânate. După toate aceste lucruri, vă daţi seama cât sunt de motivat, iar în momentul în care se va da startul concursului, anul viitor, nu am de gând sa scap medalia promisă", a mai spus Alin Firfirică.

În vârstă de 24 de ani, Alin Firfirică s-a clasat anul trecut pe locul 4 la Campionatele Mondiale de la Doha, la proba de aruncarea discului, şi a îndeplinit baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

România are până acum cinci atleţi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Florentina Iuşco (săritura în lungime), Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi Alin Firfirică (aruncarea discului).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.