Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petreceri stradale în Istanbul, înaintea finalei Ligii Campionilor

esportesdp.com.br
champions league

Suporterii echipelor Manchester City şi Inter Milano, îmbrăcaţi în culorile cluburilor lor, au luat cu asalt oraşul Istanbul unde se va disputa finala Ligii Campionilor la fotbal, sâmbătă, pe Stadionul Olimpic Ataturk (22:00), informează AFP.

Fanii "nerazzurri", cu steaguri în mână, au animat piaţa Taksim, unde o replică uriaşă a trofeului a fost instalată, intonând cântece în jurul Galata Kulesi, turul medieval care domină Bosforul, scrie agerpres.ro.

Nu departe, fanii englezi au invadat artera Nevizade Sokak, una din cele mai animate străzi din Istanbul situată în cartierul Beyoglu.

"Noi suntem deja un mare club. Dar Guardiola are dreptate. Este adevărat că pentru a intra în rândul marilor cluburi din Europa, trebuie să câştigăm Liga Campionilor", a spus unul din fanii englezi, care s-a declarat convins că favoriţii săi vor câştiga.

La rândul său, un suporter al echipei Inter Milano, s-a declarat încrezător în victoria milanezilor, câştigătorii Cupei Italiei în acest sezon şi locul 3 în Serie A.

"Vom face un super meci, sunt sigur. Vom câştiga cu 1-0 şi Barella va marca pentru că este un veritabil interist", a asigurat fanul în vârstă de 63 de ani, care a văzut primul său meci pe San Siro în 1965.

Finala de la Istanbul va fi arbitrată de o brigadă din Polonia, cu Szymon Marciniak la centru şi cu Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz, arbitri asistenţi. Al patrulea oficial a fost desemnat românul Istvan Kovacs. Arbitru video a fost desemnat polonezul Tomasz Kwiatkowski, iar arbitri asistenţi video vor fi polonezul Bartosz Frankowski şi germanul Marco Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.