Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATP a anulat turneele din China din acest an din cauza restricţiilor anti-Covid

aa.com.tr
covid-19 coronavirus sars-cov-2

Shanghai Masters şi alte trei turnee masculine din China nu vor mai avea loc anul acesta din cauza restricţiilor anti-Covid din această ţară, a anunţat, joi, ATP Tour, scrie Reuters.

China a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă în condiţii stricte de securitate sanitară, dar alte evenimente sportive internaţionale care ar fi trebuit să se dispute în această ţară au fost anulate sau amânate.

Preşedintele ATP Andrea Gaudenzi a declarat luna trecută, pentru Reuters, că perspectiva schimbării Chinei ca ţară-gazdă pentru competiţii internaţionale era luată foarte serios în calcul din cauza pandemiei de coronavirus.

"Este al treilea an în care nu vor avea loc competiţii de tenis în China. Ca sport global, continuăm să gestionăm impactul pandemiei. Anulările evenimentelor sunt o realitate nefericită, dar ne dorim siguranţă pentru toţi cei implicaţi cât şi pentru fani. În acelaşi timp, este foarte încurajator să ai mai multe oraşe care şi-au exprimat dorinţa de a găzdui meciuri din circuitul ATP'', a spus Gaudenzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.