Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATP consideră că 'nu sunt suficiente probe' împotriva lui Alexander Zverev, acuzat de violenţe conjugale

si.com
Alexander Zverev

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) a anunţat, marţi, că nu va adopta niciun fel de sancţiuni împotriva jucătorului german Alexander Zverev, acuzat de fosta sa parteneră de violenţe, apreciind că nu "sunt suficiente probe", informează AFP, potrivit Agerpres.

Organizatorii circuitului profesionist masculin au deschis o anchetă în octombrie 2021 după acuzaţiile de violenţe fizice şi psihice formulate de fosta jucătoare rusă de tenis Olga Şaripova, prietena de la acea dată a lui Zverev.

Una din acuzaţiile aduse la adresa numărului 4 mondial făcea referire la presupuse fapte de violenţă cu ocazia Mastersului 1.000 de la Shanghai din 2019.

Jucătorul, la rândul său, a negat de fiecare dată "că ar fi fost violent faţă de Şaripova, care însă nu a depus o plângere împotriva germanului, iar ATP a subliniat cooperarea sa cu ancheta.

Încredinţat unei agenţii private de anchetă, raportul înaintat ATP "deşi trebuia iniţial să se concentreze pe violenţe în timpul Mastersului de la Shanghai din 2019, a fost extins la comportamente inadecvate în alte locuri, între care Monte Carlo, New York şi Geneva, menţionate în articole de presă", a subliniat ATP.

Şaripova, Zverev şi alte 24 de persoane din anturajul privat sau profesional al protagoniştilor au fost audiaţi în cursul acestor investigaţii, care au durat 15 luni.

"Drept urmare, nicio procedură disciplinară nu va fi deschisă de ATP contra lui Zverev", a conchis ATP într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.