Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATP suspendă întreg circuitul pentru următoarele şase săptămâni

antena3.ro
tenis

ATP a anunţat, joi, că suspendă circuitul profesionist de tenis pentru următoarele şase săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus. Măsura intră în vigoare începând de joi. Toate turneele Challenger vor fi afectate, anunță MEDIAFAX.

Turneul de la Indian Wells, care ar fi trebuit să se desfăşoare în această perioadă, a fost deja amânat. Totodată, vor fi afectate întrecerile de la Miami, Houston, Marrakech, Monte Carlo şi Budapesta.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

Decizia ATP vine după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decretat că situaţia generată de coronavirus este pandemie, iar autorităţile din mai multe ţări au interzis adunările publice. Oficialii tenisului masculin spun că se vor consulta cu specialiştii şi vor căuta o modalitate să reprogrameze turneele.

„Nu este o decizie luată uşor şi reprezintă o mare pierdere pentru turnee, jucători şi fanii din toată lumea. Totuşi, considerăm că este o măsură responsabilă în acest moment, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa jucătorilor, a staffurilor şi a întregii comunităţi în contextul acestei pandemii. (...) Continuăm să monitorizăm acest lucru zilnic şi aşteptăm cu nerăbdare reluarea turneelor atunci când situaţia se va îmbunătăţi. Între timp, gândurile noastre merg către cei care au fost afectaţi de virus", a comunicat ATP.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

ATP a mai precizat că analizează impactul acestei situaţii asupra clasamentului şi a punctelor pierdute de jucători în urma nedisputării turneelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.