Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au ajuns în camera de hotel și au avut un șoc când au deschis dulapul: secretul înfricoșător al resortului

tripsavvy.com
cazare hotel

Diana Ramirez, o turistă din Mexic, a vrut să documenteze și să "share-uiască" pe rețelele de socializare camera de hotel unde era cazată. Ea a încărcat un videoclip pe TikTok în timp ce soțul ei se plimba prin camera lor, arătând patul, dușul, priveliștea și dulapurile. Nu au specificat numele hotelului sau unde se află acesta, dar videoclipul lor a devenit un succes pe internet după ce soțul a deschis al doilea dulap cu cardul de intrare în cameră și a descoperit acolo ceva înfricosător, informează jpost.com.

Primul dulap gol arăta perfect normal, dar al doilea avea un panou din spate care era despicat în două, pe mijloc. Soțul a decis să verifice ce se ascundea în spatele lui și, după ce l-a deschis cu cardul, a găsit un pasaj secret misterios cu o ușă mică, iar când a deschis-o a descoperit un tunel întunecat care se întorcea în spatele camerei de hotel și părea să continue pe un traseu foarte lung.

 

 

La una dintre cotiturile unui coridor, se vede o altă ușă mică care se deschide către un alt coridor întunecat cu fragmente de piatră pe jos.

Filmarea a devenit virală pe internet

Videoclipul a devenit viral cu peste 5,1 milioane de vizualizări și mii de comentarii de la oameni care au fost complet speriați de descoperirea terifiantă.

Un bărbat pe nume Leon, a scris cu încredere: "Multe hoteluri au coridoare ascunse în spatele pereților, despre care doar ei știu. Motelurile le folosesc pentru a spiona oaspeții, știu despre asta!".

Un alt utilizator, pe nume Danny, a sugerat că este vorba despre un hotel folosit de lumea criminală, deoarece, potrivit acestuia, "există multe hoteluri implicate în traficul de persoane".

Un tânăr surfer pe nume Sam i-a întărit spusele și a susținut "La hotelul unde lucrează sora mea, proprietarul este implicat cu niște oameni periculoși. Au făcut așa ceva la hotelul lor - cu tuneluri ascunse pentru a scăpa în cazul în care vin să-i caute".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.