Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au ameninţat cu un pistol un tânăr şi l-au sechestrat

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi piteşteni suspectaţi că au lovit un tânăr, l-au ameninţat cu un pistol şi l-au sechestrat au fost reţinuţi, vineri, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere, ameninţare, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt calificat, scrie agerpres.ro.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 23 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza municipiului Piteşti, cei doi bărbaţi, de 42 şi 44 de ani, ar fi lovit şi ameninţat cu un pistol pe un tânăr de 21 de ani, pe fondul neînţelegerilor legate de vânzarea anterioară a unui telefon mobil. În aceleaşi condiţii, cei în cauză ar fi distrus telefonul persoanei vătămate şi obiecte de vestimentaţie, totodată lipsindu-l de libertate şi sustrăgând suma de 800 de lei, primită de la unul dintre cei în cauză, în cadrul tranzacţiei anterioare", se arată în comunicatul IPJ.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au găsit un pistol neletal, o puşcă cu aer comprimat, dar şi muniţie constând în bile metalice şi de cauciuc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru propunerea unor măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.