Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut poze cu interlopi și lideri PNL: Primarul PNL al Bârladului a fost fotografiat la întâlniri

Politicienii și interlopii se înțeleg bine și în Moldova, nu doar la București, după cum a reieșit din pozele cu Nicușor Dan! PSD Bârlad a scos la iveală fotografii cu primarul Bârladului, Dumitru Boroș, de la PNL, care apare în compania unor interlopi din Bârlad.

„Iată-l pe primarul interlop Bouroș!

Deși este cercetat pentru tentativă de omor, prietenul Cezarei și al lui Bouroș, se dă intelectual pe Facebook asigurându-i spatele în online primarului prin postări calomnioase despre adversarii acestuia, iar în campania door to door îi asigură spatele cu bătăuși plătiți. REȚINEȚI: VOTAȚI BOUROȘ, votați nesiguranța pe străzile Bârladului, votați găștile de bătăuși, votați tot ce e interlop. Bouroș, ca primar nu trebuie să-i aperi pe răufăcători, ci pe cetățeni! Aici nu e ca la judecătorie. Judecați singuri!”, scriu cei de la PSD Bârlad.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

PSD Bârlad a arătat și o poză în care Ludovic Orban apare lângă un individ masiv și tatuat.

„Echipa domnului Bouroș în campanie!

După cum se poate vedea liberalul nostru este însoțit în cartierul Munteni de un grup de cititori ai Bibliotecii Municipale. Intelectuali fini, aceștia și-au antrenat sinapsele făcând antrenamente la sala de lectură de la Italianu’, acolo unde citeau cu sete din Smardoievski, Brandates și Tumefeiev.

Cu așa intelectuali în jurul său, Bouroș vrea să convingă cu argumente tari, solide din zona infracțională gestionată maiastru de tata informatorilor si turnătorilor la poliție care acum s-a retras să “redea demnitatea” poliției locale.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Atenție!!! Dacă vrei cumva să-i reproșezi marelui primar că nu a tras apă pe strada ta, că nu a asfaltat deși acum patru ani ți-a jurat cu lingura în mână că așa va face, dacă ai tupeul bolnav să-i dai vreo două trei sudalme românești de sfinți, Dumnezei și morți/strămoși intervin intelectualii B&A și te flagelează cu argumente anatomo-patologice și de medicină legală! Așa gândea deunăzi / un bou ca toți boii puțin la simțire / în vremurile noastre de soartă ajutat / să-și mai facă rost de încă un mandat!”, mai scriu liderii PSD Bârlad.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.