Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au cedat nervii în Parlament din cauza lui Dragnea! Tentativă de falsificare a stenogramelor, invocată de PNL. Huiduieli și insulte de la tribună

breaking news stiripesurse.ro

Scandalul revocării lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a revenit, miercuri, în plen, după ce liberalii au acuzat că se încearcă falsificarea stenogramelor.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, a cerut să ia cuvântul pe procedură și când a ajuns la pupitru, parlamentarii social-democrați au huiduit-o secunde în șir și au bătut cu palmele în bănci.

A urmat un schimb de replici între Turcan și liderul de ședință, Florin Iordace, dar și între Turcan și parlamentarii PSD, care au continuat să o huiduie.

Florin Iordache: Stimați colegi, calm. E procedură.

Raluca Turcan: V-ați molipsit la educație de la dl care ilegal conduce ședința. Aviz majorității PSD-ALDE. PNL consideră, pornind de la votul democratic de miercurea trecută, că proiecutl de hotărâre de revocare a lui Dragnea a fost votat cu 113 voturi pentru, în consecință considerăm obligatorie prezentarea stenogramelor ședinței trecute astfel încât să poată fi prezentate și tipărite în Monitorul Oficial deciziile adoptate de Camera Deputaților (...) Dle președinte ilegal, nu-mi permiteți nimic, este un drept câștigat prin vot. Avertizăm că se produc abuzuri, ședințele sunt conduse ilegal de persoane revocate și se intenționează falsificarea stenogramelor de ședință, ceea ce este o încălcare  a legislației penale, ceva ce doar infractorii pot să facă. Sunteți ilegali.

Florin Iordache: Și noi așteptăm stenograma.

Daniel Suciu, liderul deputaților PSD: Îi rog pe colegii mei să fie calmi, pentru că colegii din opoziție trebuie să-și facă numărul. În politică, doar boii sunt consecvenți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.