Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au EXPLODAT nervii: Ședință cu ȚIPETE și URLETE la PNL/ UPDATE: PDL a ieșit din sală

breaking news stiripesurse.ro

O ședință furtunoasă avem în aceste momente la Biroul Politic Naținoal. Liderii PNL s-au luat la ceartă, iar țipetele lor se auzeau puternic pe holurile Parlamentului, acolo unde are loc ședința.

UPDATE: Vechii liberali au ajuns la o concluzie. Noul Secretar General al PNL este Marian Petrache.

UPDATE: Întregul scandal a pornit în momentul în care s-a făcut propunerea pentru secretarul general. Cristian Bușoi a mers la Marcel Vela, liderul de la Caraș-Severin, și a spus că cel mai bun pentru funcția de secretar general ar trebui să fie Teodor Atanasiu. Aceasta a fost scânteia care a aprins focul în ședința PNL.

Inițial, se convenise că trebuie să aleagă un secretar general între liderii cu cele mai bune rezultate la parlamentare, dar culmea este faptul că Atanasiu, liderul de la Buzău, a fost șeful celei mai slabe organizații.

În acest context a intervenit Răducu Filipescu, lider la PNL Călărași și unul dintre cei trei cu scoruri bune în țară și a spus că ”Nu este posibil să punem un om care a scos cel mai slab scor din țară! Ne facem de râsul lumii”.

În discuție a intervenit și Anca Boagiu, care i-a spus lui Atanasiu ”după ce ai făcut lucruri minunate la București, ai obținut scorul pe care l-ai obținut la Buzău și acum vrei funcția de secretar general?”.

În apărarea sa, Atanasiu a explicat că el a fost și la Alba, și la București și la Buzău la solicitarea partidului, încercând să sugereze că a fost pompierul de serviciu al PNL.

UPDATE: Vechii democrat-liberali au ieșit din ședință și i-au lăsat doar pe vechii liberali să voteze secretarul general.

Din sală se auzeau liberali care urlau ”Să iasă PDL-ul din sală! Secretariatul general este al PNL”, iar de aici a pornit un nou scandal cât casa.

Întreaga dispută a pornit pe desemnarea unui nou secretar general al partidului. De certat s-au certat liderul PNL Călărași, Răducu Filipescu cu liderul PNL Buzău, Teodor Atanasiu.

O parte a liderilor PNL au vrut să-l impună pe Atanasiu drept secretar general, moment în care au sărit Răducu Filipescu, dar și alți lideri PNL cu scoruri bune și au reclamat faptul că nu se poate să dai funcția de secretar general unui om care a obținut un scor foarte mic.

După minute bune în care s-a urlat de o parte și de alta, liberalii au luat o mică pauză ”de răcorire”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.