Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost desemnate firmele care vor efectua deszăpezirea drumurilor judeţene din Botoșani în iarna 2020-2021

deszăpezire

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, a finalizat licitaţia publică pentru atribuirea contractelor de deszăpezire a drumurilor în iarna 2020-2021, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de CJ.

Potrivit sursei citate, valoarea cumulată a contractelor de deszăpezire a drumurilor judeţene pentru sezonul rece 2020-2021 se ridică la aproximativ zece milioane de lei.

"Întreţinerea corespunzătoare a drumurilor judeţene şi desfăşurarea în bune condiţii a traficului rutier pe drumurile administrate de DJDP reprezintă o prioritate a mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean. Prin finalizarea licitaţiei pe toate cele patru loturi, avem asigurate toate mijloacele şi instrumentele necesare pentru a trece cu brio testele la care ne va supune iarna", a declarat preşedintele CJ, Doina Federovici.

Licitaţia pentru lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene s-a desfăşurat pe patru loturi. În urma procedurilor de achiziţie, s-a stabilit ca deszăpezirea pe drumurile judeţene arondate bazelor 1 şi 3, respectiv Botoşani şi Săveni, să fie asigurată de asocierea formată din firmele Construct Com şi Clean Prest Activ. Pe drumurile judeţene aparţinând bazei 4, Truşeşti, deszăpezirea va fi asigurată de societatea Cornell's Floor, iar pe cele din baza 2, Dorohoi, de firma Mineral Com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.