Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost găsite primele victime ale exploziei din Marsilia: extragerea corpurilor fără viață va mai dura

Twitter / @GQuiquerez
Marsilia

"Două corpuri fără viaţă" au fost găsite în noaptea de duminică spre luni în dărâmăturile clădirii aruncate în aer de o explozie la Marsilia, în sudul Franţei, au anunţat pompierii, scrie AFP, citat de Agerpres.

"Având în vedere dificultăţile deosebite de intervenţie, extragerea (corpurilor de la locul exploziei) va dura", au precizat pompierii într-un scurt comunicat, confirmând o informaţie a jurnalului La Provence şi postului BFMTV.

"Autoritatea judiciară poate proceda apoi la identificarea. O trecere în revistă a situaţiei va fi făcută în primele ore ale dimineţii", potrivit comunicatului.

Această descoperire intervine la puţin peste 24 de ore după explozia gigantică care a aruncat în aer o clădire cu patru etaje la Marsilia.

Procurorul din Marsilia indicase duminică mai devreme că serviciile de salvare caută în continuare opt persoane presupuse dispărute în dărâmături.

"În această noapte, întristarea şi durerea sunt mari", a reacţionat la rândul său într-un comunicat primarul oraşului Marsilia, Benoît Payan. "Continuăm să facem totul pentru a duce la bun sfârşit operaţiunile de salvare", a adăugat el, subliniind că "toate serviciile primăriei oraşului, însoţite de serviciile statului, sunt chiar în acest moment pe deplin angajate pentru a continua căutările".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.