Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost reduse estimările referitoare la livrările Apple de telefoane iPhone X în primul trimestru al lui 2018

www.cnet.com
Apple iPhone X

Analiştii au redus estimările referitoare la livrările Apple de telefoane iPhone X în primul trimestru al anului 2018, ei făcând referire la cererea modestă de la sfârşitul sezonului cumpărăturilor de serbători, relatează Bloomberg. Vânzările de iPhone-uri X ar putea fi de 35 de milioane de aparate în trimestrul viitor, anticipează Zhang Bin, analist la Sinolink Securities, care a redus estimarea cu 10 milioane de dispozitive.

Potrivit JL Warren Capital, livrările vor coborî la 25 de milioane de iPhone-uri X în perioada analizată, de la 30 de milioane de telefoane în trimestrul al patrulea. El a menţionat comenzile mai reduse ai unor furnizori ai Apple. Declinul reflectă ”cererea slabă determinată de preţul ridicat al iPhone X şi lipsa unor inovaţii interesante”, a explicat într-o notă adresată clienţilor JL Warren Capital, firmă de cercetare a pieţei, din New York. ”Vestea proastă este că intens promovatul iPhone X nu a stimulat cererea la nivel mondial”, se a arată în notă.

Apple miza pe modelul reproiectat al iPhone, care a marcat a 10-a aniversare a smartphone-ului, pentru creşterea livrărilor, în timp ce capitalizarea de piaţă a companiei avansează spre 1.000 de miliarde de dolari. Compania americană cu sediul în Cupertino, California, este concurată de Samsung Electronics, care îşi revine după eşecul înregistrat cu Galaxy Note, rechemat de pe piaţă din cauza riscului de a lua foc din cauza bateriei. Între timp, branduri chineze precum Huawei, Oppo şi Xiaomi atrag potenţiali clienţi pe pieţe cum este cea din India, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.