Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început controalele în restaurante pentru certificatul verde! Polițiștii de la investigație criminală, prezenți la operațiune / FOTO

Inquam Photos / George Calin
certificat covid

Oamenii legii au început controalele în piețe și restaurante/ terase pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

content-image

În Timișoara, polițiștii de la investigație criminală sunt prezenți la operațiune.

Într-o fotografie primită de redacția STIRIPESURSE.RO, se poate observa cum alături de un echipaj de poliție se află și un polițist de la investigație criminală. Aceștia se aflau într-un restaurant și verificau certificatele de vaccinare ale clienților. Certificatul verde a devenit obligatoriu după ce rata de infectare a trecut de 3/1000 locuitori. Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile este de 13,3 în Timișoara, potrivit GCS.

„Având în vedere noile reglementări instituite prin Hotărârea de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 vă comunicăm că, Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în săli de spectacole și la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 6 ani, care trebuie sa prezinte un test negativ”, anunțau cei de la IPJ Timiș, la sfârșitul lunii trecute.

Administratorii care nu verifică dacă clienții au certificate verzi riscă amenzi cuprinse între 2.000 și 10.000 de lei. De asemenea, clienții care sunt găsiți în localuri și nu pot prezenta certificatul riscă sancțiuni cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.