Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început lucrările de reparaţii la barajul Strâmtori-Firiza din judeţul Maramureş, anunță AR-Accesul în zona malurilor şi pe luciul apei este strict interzis

directmm.ro
baraj Strâmtori-Firiza

Apele Române anunţă, marţi, că au început lucrările de reparaţii la barajul Strâmtori-Firiza din judeţul Maramureş şi vor dura până în 16 decembrie. Pe durata acestora, accesul în zona malurilor şi pe luciul apei este strict interzis, potrivit news.ro.

”Atenţie! Au început lucrările de reparaţii la barajul Strâmtori-Firiza din judeţul Maramureş. Pentru realizarea lucrărilor, colegii de la Apele Române Someş-Tisa -Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureş avertizează că accesul în zona malurilor şi pe luciul apei este strict interzis în această perioadă. Măsura este necesară întrucât lucrările care au loc în aceste zile, respectiv decolmatarea prizei golirii de fund, impun scăderea nivelului apei în acumulare”, a transmis, luni, Administraţia Naţională Apele Române.

Sursa citată a precizat că, pe lângă decolmatare, are loc şi înlocuirea grătarului, precum şi montarea batardoului golirii de fund.

Intervenţia are loc cu ajutorul scafandrilor specializaţi.

”Lucrările sunt determinate de faptul că echipamentele şi conductele mecanice şi electromecanice aflate într-un stadiu destul de avansat trebuie să fie reparate şi înlocuite. Pe toată durata de execuţie, alimentarea cu apă a municipiului Baia Mare, precum şi a celor 35 de localităţi din judeţ nu va fi afectată”, mai anunţă compania.

Lucrările se vor finaliza în 16 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.