Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început mișcările politice în Parlament

sah

Noua situație politică începe să se asemene cu ceea ce se întâmplă într-o haită de lupi înfometați. După atâta luptă unul a început să sângereze din ce în ce mai tare... iar haita flămândă a mirosit și au sărit pe el.

Vezi și: Soluția găsită în spatele ușilor de la Cotroceni: Cum se pot grăbi anticipatele

Este vorba de UNPR care după ”excluderea” lui Gabriel Oprea din guvern (deși formal mai este încă membru al Executivului) începe serios să se clatine. Deconectați de la resursele statului, unii hăituți de procurorii care până acum nu prea se atingeau de oamenii generalului și mai ales perspectiva unei opoziții în afara Parlamentului și a jocului politic la vârf cei mai mulți caută în aceste zile alternative.

Potrivit informațiilor noastre deja se fac pariuri pe ”cadavrul” politic al partidului care ”făcea jocuri”. Nu va mira pe nimeni dacă în următoarele săptămâni parlamentarii UNPR vor pleca în grupuri către alte formațiuni politice, iar dacă decizia de organizare a alegerilor parlamentare anticipate concomitent cu cele locale se va formaliza atunci lucrurile ar putea semăna cu o fugă în debandadă.

Cei mai mari beneficiari ar fi PSD și MP și posibil PSRo-ul lui Mircea Geoană dacă liberalii se vor decide că e cazul de un asalt final.

Surse din cadrul UNPR susțin pentru STIRIPESURSE.RO că lideri importanți ai partidului și aleși locali titrați nu îi mai răspund lui Gabriel Oprea la telefon după ce acesta a căzut în dizgrație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.